Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Mihai Popescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Mihai, un pasionat al scrisului și un călător în universul cuvintelor. Pe acest blog, împărtășesc cu voi gânduri, experiențe și povești care îmi umplu sufletul de bucurie. Îmi place să explorez subiecte variate, de la călătorii și aventuri la dezvoltare personală și tehnologie. Scrisul mă eliberează și mă ajută să conectez cu oameni din întreaga lume. Prin articolele mele, îmi doresc să vă inspir, să vă provoacă imaginația și să vă ofere o perspectivă unică asupra lumii. Vă mulțumesc că sunteți aici, alături de mine, în această călătorie a descoperirii și înțelegerii prin cuvinte!

Iacov Radulescu
Editor

Bună! Sunt Iacov, un iubitor de literatură și cuvinte cu putere. Pe acest blog, veți descoperi povești pline de sens și învățături de viață. Scriu cu pasiune și încântare, și îmi place să surprind cititorii cu fiecare rând scris. Vă invit să călătorim împreună prin paginile cuvintelor și să descoperim noi lumi.

Noe Constantinescu
Editor

Salutare! Sunt Noe, un povestitor înrăit și călător în lumea literară. Pe acest blog, veți găsi povești pline de aventuri și magie. Scriu cu pasiune și încântare, iar fiecare cuvânt este așezat cu grijă pentru a crea o experiență de neuitat. Vă invit să pășiți alături de mine în această călătorie literară și să descoperim împreună frumusețea cuvintelor.

Petru Stanescu
Editor

Bună! Sunt Petru, un iubitor de povești și căutător de cuvinte minunate. Pe acest blog, veți găsi povești care vă vor purta în călătorii emoționante și aventuri neașteptate. Scriu cu pasiune și încântare, și îmi doresc să vă aduc bucurie și inspirație prin fiecare cuvânt scris. Vă invit să vă alăturați călătoriei mele literare și să descoperim împreună frumusețea și magia literaturii.